Tuotteet

Kunnioitamme perinteisiä valmistusmenetelmiä. Valmistamme tasalaatuisia, maittavia erikoisjuustoja käsityönä.

 

Asiakkaat

Sitoutuminen asiakkaiden tarpeiden toteuttamiseen on toiminnan peruslähtökohta. Asiakkaat ovat meille tärkeitä ja haluamme palvella heitä lisäarvoa tuottavasti.

 

Asiakastyytyväisyys

Pyrimme pitämään yllä korkeatasoista asiakastyytyväisyyttä, johon kuuluu asiakkaan tarpeiden ymmärtäminen ja niiden toteuttaminen hyväksyttävällä ja laadukkaalla tavalla.

 

Ympäristö

Kunnioitamme Suomen luontoa ja pyrimme jatkuvalla tuotantoprosessin kehityksellä vähentämään veden- ja energiankulutusta.

 

aaa-logo-2016-fi-transparent

Keräämällä ja analysoimalla järjestelmällisesti toimintaa, taustaa, taloutta ja maksutapaa koskevaa informaatiota Bisnode arvioi yrityksen luottokelpoisuutta sekä kykyä selviytyä normaaliin liiketoimintaan liittyvistä velvotteista.

menestyja

Menestyjä-yritys on suomalaisen kilpailukyvyn ja kehityksen tukipilari. Menestys rakentuu useita eri osa-alueista, kuten osaavasta yritysjohdosta, omistautuneesta henkilökunnasta, tehokkaista prosesseista sekä asiakkaan ymmärtämisestä. Menestyjäyritys kuuluu arvostettuun joukkoon, jonka talousanalytiikan ammattilainen on todennut suoriutuvan vertaisiaan paremmin. Yhteistä kaikille Menestyjille on näkemys, rohkeus ja tahto tehdä liiketoimintaa paremmin kuin muut.

ruokaa-omasta-maasta

Hyvää Suomesta -merkki on suomalaisten pakattujen elintarvikkeiden alkuperämerkki.Hyvää Suomesta -merkillä varustettu elintarvike on valmistettu Suomessa suomalaisista raaka-aineista.

maakuntien-parhaat

Maakuntien Parhaat on valtakunnallinen pienyritysten laatumerkki. ProAgria Keskusten Liitto myöntää sen hakemuksesta osaaville elintarvike-, käsityö- ja maaseutumatkailuyrittäjille.


Herkkujuustola OY Selkeentie 80, 38460 SASTAMALA
Puhelin: +358 500 632 532 (Peter Dörig) Juustola: 050-364 8898 Fax: +358 3 5181 465 Email: info@herkkujuustola.fi