Valmistamme juustot käsityönä

Herkkujuustola on yhdistelmä sveitsiläistä juuston­valmistus­perinnettä ja puhtaita suomalaisia raaka-aineita. Juustoperheemme jäseniä ovat muun muassa: Vilho, Hilma, SavuHilma, Heidi, Väinö, Metsuri ja PunaHeidi. Lisäksi Herkkujuustola tuottaa aitoa kirnuvoita ja lähijogurttia. Herkkujuustolan katon alle kiteytyy juustoalan paras osaaminen. 

Herkkujuustola

Arkiaamuisin juustolaamme saapuu maitolähetys läheisiltä maito­karja­tiloilta. Voimme siis puhua todellisesta lähi­tuotannosta ja sastamalaisesta yhteistyöstä!

Herkkujuustola

Juustot tehdään puhtaasta suomalaisesta raakamaidosta.

Herkkujuustola

Juustot valmistetaan käsityönä.

Herkkujuustola

Maitoon lisätään maito­happo­bakteereja, mikro­bio­loginen­juoksute ja juustomassasta valmistetaan kiekkoja.

Herkkujuustola

Juustot harjataan useita kertoja viikossa suola­liuoksella, jolloin juustoihin syntyy kuori ja niille ominainen maku.

Kädentaitajat

Peter Dörig - Herkkujuustola

Peter Dörig

Juustomestari 2002-
Toimitusjohtaja, valmistus, kehittäminen
Koulutus: juustomestari
Harrastukset: Salotalo, matkailu ja lentopallon huoltojoukot

Jenni Dörig - Herkkujuustola

Jenni Dörig

Laatuinsinööri 2013-
Laadunvarmistus, reklamaatiot, myynti, laskutus, omavalvonta, turvallisuuspäällikkö
Koulutus: koneautomaatioinsinööri
Harrastukset: lenkkeily, lavis ja lentopallo (pääasiassa katsomossa ja huoltojoukoissa)

Emmi Pirttilahti - Herkkujuustola

Emmi Pirttilahti

Juustotuvan emäntä 2018-
Sydämeltään asiakaspalvelija
Koulutus: leipuri-kondiittori ja restonomi
Harrastukset: leipominen, ruoanlaitto ja kahvakuula

Sergio Minder - Herkkujuustola

Sergio Minder

Juuston valmistus 2010-
Valmistuksessa ja kellarissa
Koulutus: elintarviketeknikko, leipuri
Harrastukset: leipominen, urheilu

Oskari Tikkala - Herkkujuustola

Oskari Tikkala

Juuston valmistus 2017-
Valmistuksessa ja kellarissa
Koulutus: elintarvikeinsinööri, meijeriala
Harrastukset: moottoripyöräily

Sirpa Metso - Herkkujuustola

Sirpa Metso

Pakkaamotyöntekijä 2009-
Pakkaamossa ja lähettämössä, laaduntarkkailussa
Harrastukset: Jooga

Minna Inna - Herkkujuustola

Minna Inna

Pakkaamotyöntekijä 2018-
Pakkaamossa ja lähettämössä, laaduntarkkailussa
Harrastukset: hevoset ja lenkkeily

Tomo Matsufuji-Ylimys - Herkkujuustola

Tomo Matsufuji-Ylimys

Pakkaamotyöntekijä 2018-
Pakkaamossa ja lähettämössä, laaduntarkkailussa
Harrastukset: kotieläimet ja lenkkeily

Herkkujuustolan tarina

Herkkujuustolan sveitsiläinen juustomestari Peter Dörig muutti Suomeen 90-luvun puolivälissä ja toi tullessaan suvun juustonvalmistuksen perinteet ja rakkauden jaloihin juustoihin. Peter varttui perinteisessä kyläjuustolassa, jossa isä teki Appenzellerjuustoa.

Sydän vetää Mouhijärvelle. Peter ostaa Salotalon torpan.

Peter perustaa juustolan Selkeen kartanolle.

Jenni insinöörinä tuo juustolaan mukanaan laadun.

TV-kokkibuumin kautta juustojen kysyntä kasvaa.

Peter valitaan vuoden juustomestariksi.

Vanha juustola käy ahtaaksi ja uusi Herkkujuustola, Hilman ja Vilhon koti, päätetään rakentaa.

Peter lähtee kiertämään maailmaa ja saapuu Suomeen seikkailemaan.

Peter tapaa Jennin Häijään markkinoilla. Heillä on nyt neljä tytärtä: Ida, Ella, Lilli ja Fanny.

Asiakkaat haluavat aina vain enemmän juustoja ja ensimmäinen työntekijä palkataan.

Juustot pääsevät huippuravintoloiden ruokalistoille.

Lähiruokatrendi kasvaa ja lisää juustojen kysyntää.

Herkkujuustolan tarina

Herkkujuustolan sveitsiläinen juustomestari Peter Dörig muutti Suomeen 90-luvun puolivälissä ja toi tullessaan suvun juustonvalmistuksen perinteet ja rakkauden jaloihin juustoihin. Peter varttui perinteisessä kyläjuustolassa, jossa isä teki Appenzellerjuustoa.

Peter lähtee kiertämään maailmaa ja saapuu Suomeen seikkailemaan.

Sydän vetää Mouhijärvelle. Peter ostaa Salotalon torpan.

Peter tapaa Jennin Häijään markkinoilla. Heillä on nyt neljä tytärtä Ida, Ella, Lilli ja Fanny.

Peter perustaa juustolan Selkeen kartanolle.

Jenni insinööri tuo juustolaan mukanaan laadun.

Asiakkaat haluavat aina vain enemmän juustoja ja ensimmäinen työntekijä palkataan.

TV-kokkibuumin kautta juustojen kysyntä kasvaa.

Juustot pääsevät huippuravintoloiden ruokalistoille.

Lähiruokatrendi kasvaa ja lisää juustojen kysyntää.

Peter valitaan vuoden juustomestariksi.

Vanha juustola käy ahtaaksi ja Elämysjuustola, Hilman ja Vilhon koti, päätetään rakentaa.

Herkkujuustola - Arvot

Herkkujuustolan arvot

Pyrimme pitämään yllä korkeatasoista ASIAKASTYYTYVÄISYYTTÄ, johon kuuluu asiakkaan tarpeiden ymmärtäminen ja niiden toteuttaminen laadukkaalla tavalla.

Kunnioitamme luontoa ja tuemme KESTÄVÄÄ KEHITYSTÄ tuotannossa ja tuotantolaitoksessa. Olemme valinneet energiatehokkaita ratkaisuja tilojen suunnittelussa ja energian tuotannossa. Ympäristövaikutukset arvioidaan tuotantoa kehitettäessä.

Kunnioitamme perinteisiä valmistusmenetelmiä. Valmistamme maittavia ja laadukkaita erikoisjuustoja KÄSITYÖNÄ.

Yhteystiedot

Itsenäisyyspäivänä 6.12.2018
olemme avoinna klo 7-17

Joulukuun aukiolot
ma-to‭ ‬7-19‭, ‬pe‭ ‬7-21‭,
la‭ ‬9-21‭ ‬ja su‭ ‬9-19

Herkkujuustola
050 364 8898
info@herkkujuustola.fi

Kurvosentie 3
38420 SASTAMALA
Häijään liikenneympyrä
Tampere-Pori -valtatien varrella
Näytä kartalla
Tervetuloa!

Lähetä viesti