Metsuri kylmä ja kuuma

Metsuri
käyttöohjeet

kylmänä:
Ota juusto huoneenlämpöön noin kaksi tuntia ennen tarjoilua.
Jos sinulla on hyvä sahateräinen puukko (tomaattiveitsi), voit leikata myös puukuoren ja syödä juustopalan puukuoreen asti.
Vaihtoehtoisesti voit irrottaa puukuoren ja leikata juustosta sopivia suupaloja tai leivänpäälle siivuja.
Metsuri sopii erinomaisesti vaalean kovakuorisen maalaisleivän kanssa.

kuumana:
Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen. Ota metsuri pois juustokääreestä, mutta jätä puukuori paikalleen. Laita juusto uunivuokaan ja leikkaa juuston pintaan ristiin kaksi viiltoa, siten, että avaat kantta hieman. Jos haluat, voit laittaa kannen alle muutaman valkosipulinkynnen. Laita uunivuoka uunin keksitasolle noin 20 minuutiksi. Ota juusto uunista ja avaa kansi. Dippaa juustomassaan kovakuorista vaaleaa maalaisleipää tai uusia perunoita. Kun olet saanut suurimman osan juustomassasta syötyä, kaada tyhjään juustokuoreen kuivaa valkoviiniä esim. Chardonnay, anna vaikuttaa hetki ja syö loppu massa lusikalla jälkiruoaksi.

Yhteystiedot

Itsenäisyyspäivänä 6.12.2018
olemme avoinna klo 7-17

Joulukuun aukiolot
ma-to‭ ‬7-19‭, ‬pe‭ ‬7-21‭,
la‭ ‬9-21‭ ‬ja su‭ ‬9-19

Herkkujuustola
050 364 8898
info@herkkujuustola.fi

Kurvosentie 3
38420 SASTAMALA
Häijään liikenneympyrä
Tampere-Pori -valtatien varrella
Näytä kartalla
Tervetuloa!

Lähetä viesti