Herkkujuustola - Hilman raclette

Hilman raclette

Raaka-aineet

  • Hilmaa
  • Keitettyjä perunoita
  • hillosipuleita
  • cocktail-kurkkuja
  • herkkusieniä tölkissä
  • kirsikkatomaatteja
  • pekonia, paistia tms.
  • paprikaa, pippuria

Kuumenna raclettepannu. Leikkaa juustot 1/2cm paksuisiksi siivuiksi.

Laita juusto raclettepannuun sulamaan ja kokoa sillä aikaa lautasellesi annos lisäkkeistä.

Pilko keitetty peruna lautasellesi ja kaavi sulanut juusto sen päälle.

Nauti hyvässä seurassa!

Voit myös käyttää raclettepannun paistoparilaa ja paistaa siinä esim. pekonia annoksesi lisukkeeksi.

Yhteystiedot

Itsenäisyyspäivänä 6.12.2018
olemme avoinna klo 7-17

Joulukuun aukiolot
ma-to‭ ‬7-19‭, ‬pe‭ ‬7-21‭,
la‭ ‬9-21‭ ‬ja su‭ ‬9-19

Herkkujuustola
050 364 8898
info@herkkujuustola.fi

Kurvosentie 3
38420 SASTAMALA
Häijään liikenneympyrä
Tampere-Pori -valtatien varrella
Näytä kartalla
Tervetuloa!

Lähetä viesti