Juustonvalmistusilta la 19.10.

Juustotuvalla on aiemmin järjestetty kahteen otteeseen PerhePerjantai, jolloin lapset ovat päässeet valmistamaan tuorejuustoa juustomestarimme Peter Dörigin kanssa. Näinä kertoina olemme huomanneet, että myös vanhemmat ovat olleet kiinnostuneita osallistumaan juustonvalmistukseen. Siitä lähtikin ajatus järjestää aikuisille samankaltainen iltama. Lisähöysteeksi kokkimme Mari suunnitteli kolmen ruokalajin illallisen, jota nautiskeltiin juustonvalmistuksen lomassa.

Ilta sujui mainiosti, vaikka se Peteriä hieman jännittikin etukäteen. Juustonvalmistus eteni vaihe vaiheelta, osallistujat herkuttelivat alku-, pää- ja jälkiruoalla, niihin sovitetuilla viineillä ja illan lopuksi päästiin maistamaan aiemman parituntisen aikana tehtyä tuorejuustoa. Jossain vaiheessa viinilasissa taisi olla myös tilkkanen heraa…

Oli hienoa, että osallistujat olivat kiinnostuneita kyselemään Peteriltä tarkkojakin yksityiskohtia ja hieman haastamaan häntä. Suuret kiitokset siis kaikille osallistuneille!

Suosittelen pysymään kuulolla, koska jatkoa olisi suunnitteilla keväälle 2020…

 

Yhteystiedot

ma ‬7-19 (keittiö on auki 10.30-14)
ti-to 7-19 (keittiö on auki 10.30-18.30)
pe 7-21 (keittiö on auki 10.30-20.30)
la‭ ‬10-21‭ (keittiö on auki 11-20.30)
su‭ ‬10-18 (keittiö on auki 11-17.30)

050 471 6899 Juustotupa
juustotupa@herkkujuustola.fi

050 364 8898 Juustola
info@herkkujuustola.fi

Kurvosentie 3
38420 SASTAMALA
Häijään liikenneympyrä
Tampere-Pori -valtatien varrella
Näytä kartalla
Tervetuloa!

Oiva-raportti

 

 

 

Lähetä viesti

7 + 3 =