ISÄNPÄIVÄ ILLALLINEN 12.11.2022 KLO 18.30

 

Keittiömestari Tapio Nikalin suunnittelema sekä valmistama 5 ruokalajin illallinen isänpäivää edeltävänä lauantaina. Illallinen sisältää Tapion itse kasvattamaansa karitsaa, Herkkujuustolan juustoa sekä ym. lähituottajien raaka-aineita.

Menu

Juures-rapucheviche

Punajuuri-valkosuklaakeittoa, hiillostettua mantelikermaa

Lohta katettuna kastanjalla, palsternakalla sekä suppilovahverolla,

sitruuna-fenkolivoita

Ossobuccoa, peruna-chorizo raclettea ja raikasta gremolataa

Paistettua Väinö-juustoa, pähkinää ja mustikkamousssea

55 €

Juomapaketti 25 €

 

 

Ole nopea. Paikkoja rajoitetusti.

Pöytävaraukset ja tiedustelut juustotupa@herkkujuustola.fi tai

050 4716899 Juustotupa

Muutokset mahdollisia.

 

 

Yhteystiedot

Aukioloajat:

ma-pe 7-19 (keittiö 10.30-18.30)

La 10-21 (keittiö 11-20.30)

Su 12-18 (keittiö 12-17.30)

Muutokset mahdollisia.

 

Kurvosentie 3, 38420 Sastamala

050 471 6899 Juustotupa
juustotupa@herkkujuustola.fi

050 364 8898 Juustola
info@herkkujuustola.fi

Oiva-raportti

 

 

 

Seuraa somessa