Lauantaina 7.5 klo 18.00 äitienpäiväillallinen ja samalla Herkkujuustola goes maailmalle päätösmatka!
Suomen tunnetuin lähiruokalähettiläs & keittiömestari Heikki Ahopelto valmistaa illan menun. Heikki & Peter isännöi illallisen.
Menu:
Keittiön tervehdys
Pieni alkukeitto juureksista
Nieriää kahdella tavalla, marinoituna ja paahdettuna
-perunaa, kurkkua ja kananmunaa japanilaisittain
Sveitsileike naudanfileestä
-peruna-varhaiskaalirösti, porkkanaa ja brokkoliinia
NokkosVäinöä & TuhkaHeidiä
Mango-mansikkaleivos
-Talon sitruunaista jogurttijäätelöä
Menu 55 €
Viinipaketti 35 €
Tuo äiti syömään ja tee pöytävaraus:
050 4716899 tai juustotupa@herkkujuustola.fi
Paikkoja rajoitetusti.
Muutokset mahdollisia.

Yhteystiedot
Aukioloajat:
ma-pe 7-19 (keittiö 10.30-18.30)
La 10-21 (keittiö 11-20.30)
Su 12-18 (keittiö 12-17.30)
Muutokset mahdollisia.
Kurvosentie 3, 38420 Sastamala
050 471 6899 Juustotupa
juustotupa@herkkujuustola.fi
050 364 8898 Juustola
info@herkkujuustola.fi
Seuraa somessa