Lauantaina 7.5 klo 18.00 äitienpäiväillallinen ja samalla Herkkujuustola goes maailmalle päätösmatka!

Suomen tunnetuin lähiruokalähettiläs & keittiömestari Heikki Ahopelto valmistaa illan menun. Heikki & Peter isännöi illallisen.

Menu:

 

Keittiön tervehdys

Pieni alkukeitto juureksista

 

Nieriää kahdella tavalla, marinoituna ja paahdettuna

-perunaa, kurkkua ja kananmunaa japanilaisittain

 

Sveitsileike naudanfileestä

-peruna-varhaiskaalirösti, porkkanaa ja brokkoliinia

 

NokkosVäinöä & TuhkaHeidiä

 

Mango-mansikkaleivos

-Talon sitruunaista jogurttijäätelöä

Menu 55 €

Viinipaketti 35 €

 

Tuo äiti syömään ja tee pöytävaraus:

050 4716899 tai juustotupa@herkkujuustola.fi

Paikkoja rajoitetusti.

Muutokset mahdollisia.

 

 

Yhteystiedot

Aukioloajat:

ma-pe 7-19 (keittiö 10.30-18.30)

La 10-21 (keittiö 11-20.30)

Su 12-18 (keittiö 12-17.30)

Muutokset mahdollisia.

 

Kurvosentie 3, 38420 Sastamala

050 471 6899 Juustotupa
juustotupa@herkkujuustola.fi

050 364 8898 Juustola
info@herkkujuustola.fi

Oiva-raportti

 

 

 

Seuraa somessa