Juustonvalmistusilta ja kolmen ruokalajin menu

Lauantaina 19.10. klo 17-20 välisenä aikana Peterin isännöi iltaa, jonka aikana hän kertoo Herkkujuustolan juustoista, juustonvalmistuksesta ja valmistaa tuorejuustoa aivan silmienne edessä. Ilta tarjoaa myös hienon tilaisuuden kysellä itse juustomestarilta mieltä askarruttavia juustoihin liittyviä kysymyksiä.

Juustonvalmistuksen aikana osallistujille tarjoillaan kolmen ruokalajin illallinen:

Alkuruoka
juustolajitelma
Pääruoka
omalla mozzarellalla ja yrteillä täytettyä broileria ja paahdettuja perunoita
Jälkiruoka
omasta kermasta valmistettu karpalojäädyke

Illan hinta on 45 €. Hintaan sisältyy Peterin opastus juustonvalmistuksen maailmaan ja kolmen ruokalajin illallinen. Menu on kaikille osallistujille sama ja ruokajuomat tilataan erikseen.

Tapahtuma on tällä hetkellä varattu täyteen. Paikkoja saattaa kuitenkin vapautua, joten kysele tilannetta tai ilmoittaudu varasijalle joko s-postitse juustotupa@herkkujuustola.fi tai puhelimitse 050 471 6899.

Tervetuloa!

Yhteystiedot

ma ‬7-19 (keittiö on auki 10.30-14)
ti-to 7-19 (keittiö on auki 10.30-18.30)
pe 7-21 (keittiö on auki 10.30-20.30)
la‭ ‬10-21‭ (keittiö on auki 11-20.30)
su‭ ‬10-18 (keittiö on auki 11-17.30)

050 471 6899 Juustotupa
juustotupa@herkkujuustola.fi

050 364 8898 Juustola
info@herkkujuustola.fi

Kurvosentie 3
38420 SASTAMALA
Häijään liikenneympyrä
Tampere-Pori -valtatien varrella
Näytä kartalla
Tervetuloa!

Oiva-raportti

 

 

Lähetä viesti