Pienjuustolamessut La 10.10.2020 klo 11-15

Lauantaina 10.10. klo 11-15 järjestämme Juustotuvalla Pienjuustolamessut

Tervetuloa ensimmäisille pienjuustolamessuille Sastamalan Häijääseen!

Messuilla pääset tutustumaan lähialueiden pienjuustoloiden tarjontaan ja tekijöihin. Maista makupaloja ja ainutlaatuisia suomalaisia artesaanijuustoja.

Ohjelma:

klo 11 Tervetulotoivotus Peter Dörig Herkkujuustola

klo 12 Tietokirjailija Merja Koski – Juustojen salaisuuksia 

Jari Latva-Koivisto, Hämeen ammatti-instituutti -Miten meijerialalle koulutetaan?

Peter Dörig -Miten juustoa valmistetaan

Elina Jaakkola -Aitoa juurileipää juustojen kera

klo 13 Juha Lundström, Arctic Milk -Juustonvalmistusta ja perinnejuustoja

Annika Heikkilä, Heikkilän juustola -Miksi luomujuustoa?

Erkki Väisänen, Peevon Tila -Vuohenmaidosta juustoa ja kosmetiikkaa

Jarkko Lattu, Ahlman -Maitotila ja juustola melkein Tampereen keskustassa 

klo 14 Antti Ala-Vuotunki, Helsingin Meijeriliike – Mitä juustonvalmistus on tutkijan ja tiedemiehen näkökulmasta?

Peter Dörig, Herkkujuustola -Juustotarjotin ja juustoruokavinkkejä                                                                                                                                             

Mukana menossa: Heikkilän juustola, Ahlman, Hämeen ammatti-instituutti, Peevon Tila, Arctic Milk, Kolatun juustola, Helsingin Meijeriliike, Herkkujuustola, Lanterra (juurileipää)    

Tapahtumassa on otettu korona huomioon ja toivomme myös kävijöiltä hyvää käsihygieniaa ja turvavälien pitämistä muihin ihmisiin. Ethän myöskään saavu paikalle, jos sinulla on hengitystieoireita. 

Ajankohta: lauantai 10.10.2020 klo 11-15
Paikka: Herkkujuustola Juustotupa Kurvosentie 3 38420 Sastamala

TERVETULOA!

 

Yhteystiedot

Juustotuvan aukioloajat:

ma-pe 7-19

la 10-21

su 12-18

Kurvosentie 3 38420 Sastamala

050 471 6899 Juustotupa
juustotupa@herkkujuustola.fi

050 364 8898 Juustola
info@herkkujuustola.fi

Oiva-raportti