Herkkujuustola on yhdistelmä sveitsiläistä juustonvalmistusperinnettä ja puhtaita suomalaisia raaka-aineita. Juustoperheemme jäseniä ovat muun muassa: Vilho, Hilma, SavuHilma, Heidi, Väinö, Metsuri ja PunaHeidi. Lisäksi Herkkujuustola tuottaa aitoa kirnuvoita ja lähijogurttia. Herkkujuustolan katon alle kiteytyy juustoalan paras osaaminen.
Juustomestari 2002- Toimitusjohtaja, valmistus, kehittäminen Koulutus: juustomestari Harrastukset: Salotalo, matkailu ja lentopallon huoltojoukot
Laatuinsinööri 2013- Laadunvarmistus, reklamaatiot, myynti, laskutus, omavalvonta, turvallisuuspäällikkö Koulutus: koneautomaatioinsinööri Harrastukset: lenkkeily, lavis ja lentopallo (pääasiassa katsomossa ja huoltojoukoissa)
Juustotuvan riiviö 2018 – Ravintolapäällikkö 2020 – Asiakaspalvelun ammattilainen Koulutus: kokki, tarjoilija Harrastukset: hevoset, liikunta
Juuston valmistus 2010- Valmistuksessa ja kellarissa Koulutus: elintarviketeknikko, leipuri Harrastukset: leipominen, urheilu
Pakkaamotyöntekijä 2009- Pakkaamossa ja lähettämössä, laaduntarkkailussa Harrastukset: Jooga
Pakkaamotyöntekijä 2018- Pakkaamossa ja lähettämössä, laaduntarkkailussa Harrastukset: hevoset ja lenkkeily
Pakkaamotyöntekijä 2018- Pakkaamossa ja lähettämössä, laaduntarkkailussa Harrastukset: kotieläimet ja lenkkeily