Herkkujuustola

Valmistamme juustot käsityönä

Herkkujuustola on yhdistelmä sveitsiläistä juuston­valmistus­perinnettä ja puhtaita suomalaisia raaka-aineita. Juustoperheemme jäseniä ovat muun muassa: Vilho, Hilma, SavuHilma, Heidi, Väinö, Metsuri ja PunaHeidi. Lisäksi Herkkujuustola tuottaa aitoa kirnuvoita ja lähijogurttia. Herkkujuustolan katon alle kiteytyy juustoalan paras osaaminen.

Kädentaitajat

Peter Dörig

Juustomestari 2002- Toimitusjohtaja, valmistus, kehittäminen Koulutus: juustomestari Harrastukset: Salotalo, matkailu ja lentopallon huoltojoukot

Jenni Dörig

Laatuinsinööri 2013- Laadunvarmistus, reklamaatiot, myynti, laskutus, omavalvonta, turvallisuuspäällikkö Koulutus: koneautomaatioinsinööri Harrastukset: lenkkeily, lavis ja lentopallo (pääasiassa katsomossa ja huoltojoukoissa)

Camilla

Camilla Kimber

Juustotuvan riiviö 2018 – Ravintolapäällikkö 2020 – Asiakaspalvelun ammattilainen Koulutus: kokki, tarjoilija Harrastukset: hevoset, liikunta

Sergio Minder

Juuston valmistus 2010- Valmistuksessa ja kellarissa Koulutus: elintarviketeknikko, leipuri Harrastukset: leipominen, urheilu

Sirpa Metso

Pakkaamotyöntekijä 2009- Pakkaamossa ja lähettämössä, laaduntarkkailussa Harrastukset: Jooga

Minna Inna

Pakkaamotyöntekijä 2018- Pakkaamossa ja lähettämössä, laaduntarkkailussa Harrastukset: hevoset ja lenkkeily

Tomo Matsufuji-Ylimys

Pakkaamotyöntekijä 2018- Pakkaamossa ja lähettämössä, laaduntarkkailussa Harrastukset: kotieläimet ja lenkkeily