Tervetuloa Herkkujuustolaan!

Herkkujuustola on yhdistelmä sveitsiläistä juustonvalmistusperinnettä ja puhtaita suomalaisia raaka-aineita. Herkkujuustolan sveitsiläinen juustomestari Peter Dörig muutti Suomeen 90-luvun puolivälissä ja toi tullessaan suvun juustonvalmistuksen perinteet ja rakkauden jaloihin juustoihin.Sastamalan Mouhijärvellä sijaitseva juustola tuottaa seitsemää erikoisjuustoa. Juustoperheen jäseniä ovat Vilho, Hilma, Savu-Hilma, Heidi, Väinö, Metsuri ja Puna-Heidi. Lisäksi Herkkujuustola tuottaa aitoa kirnuvoita.Juustoilla on Maakuntien parhaat –laatumerkintä sekä Hyvää Suomesta -merkki. Vuonna 2011 Herkkujuustola valittiin Glorian Ruoka & Viini –lehden ”Vuoden tuottajaksi”.Toivotamme sinutkin tervetulleeksi laatujuustojen pariin ja Herkkujuustolan ystäväksi!

Iloisin terveisin, juustomestari Peter Dörig

 

– Vuoden yrittäjä 2011, Mouhijärven yrittäjät
– Vuoden tuottaja 2011, Glorian Ruoka & Viini


Herkkujuustola OY Selkeentie 80, 38460 SASTAMALA
Puhelin: +358 500 632 532 (Peter Dörig) Juustola: 050-364 8898 Fax: +358 3 5181 465 Email: info@herkkujuustola.fi