Valmistamme juustot käsityönä
Herkkujuustola on yhdistelmä sveitsiläistä juustonvalmistusperinnettä ja puhtaita suomalaisia raaka-aineita. Juustoperheemme jäseniä ovat muun muassa: Vilho, Hilma, SavuHilma, Heidi, Väinö, Metsuri ja PunaHeidi. Lisäksi Herkkujuustola tuottaa aitoa kirnuvoita ja lähijogurttia. Herkkujuustolan katon alle kiteytyy juustoalan paras osaaminen.

Arkiaamuisin juustolaamme saapuu maitolähetys läheisiltä maitokarjatiloilta. Voimme siis puhua todellisesta lähituotannosta ja sastamalaisesta yhteistyöstä!
Kädentaitajat
Herkkujuustolan tarina
Herkkujuustolan sveitsiläinen juustomestari Peter Dörig muutti Suomeen 90-luvun puolivälissä ja toi tullessaan suvun juustonvalmistuksen perinteet ja rakkauden jaloihin juustoihin. Peter varttui perinteisessä kyläjuustolassa, jossa isä teki Appenzellerjuustoa.
Sydän vetää Mouhijärvelle. Peter ostaa Salotalon torpan.
Peter perustaa juustolan Selkeen kartanolle.
Jenni insinöörinä tuo juustolaan mukanaan laadun.
TV-kokkibuumin kautta juustojen kysyntä kasvaa.
Peter valitaan vuoden juustomestariksi.
Vanha juustola käy ahtaaksi ja uusi Herkkujuustola, Hilman ja Vilhon koti, päätetään rakentaa.
Peter lähtee kiertämään maailmaa ja saapuu Suomeen seikkailemaan.
Peter tapaa Jennin Häijään markkinoilla. Heillä on nyt neljä tytärtä: Ida, Ella, Lilli ja Fanny.
Asiakkaat haluavat aina vain enemmän juustoja ja ensimmäinen työntekijä palkataan.
Juustot pääsevät huippuravintoloiden ruokalistoille.
Lähiruokatrendi kasvaa ja lisää juustojen kysyntää.
Herkkujuustolan tarina
Herkkujuustolan sveitsiläinen juustomestari Peter Dörig muutti Suomeen 90-luvun puolivälissä ja toi tullessaan suvun juustonvalmistuksen perinteet ja rakkauden jaloihin juustoihin. Peter varttui perinteisessä kyläjuustolassa, jossa isä teki Appenzellerjuustoa.
Peter lähtee kiertämään maailmaa ja saapuu Suomeen seikkailemaan.
Sydän vetää Mouhijärvelle. Peter ostaa Salotalon torpan.
Peter tapaa Jennin Häijään markkinoilla. Heillä on nyt neljä tytärtä Ida, Ella, Lilli ja Fanny.
Peter perustaa juustolan Selkeen kartanolle.
Jenni insinööri tuo juustolaan mukanaan laadun.
Asiakkaat haluavat aina vain enemmän juustoja ja ensimmäinen työntekijä palkataan.
TV-kokkibuumin kautta juustojen kysyntä kasvaa.
Juustot pääsevät huippuravintoloiden ruokalistoille.
Lähiruokatrendi kasvaa ja lisää juustojen kysyntää.
Peter valitaan vuoden juustomestariksi.
Vanha juustola käy ahtaaksi ja Elämysjuustola, Hilman ja Vilhon koti, päätetään rakentaa.
Herkkujuustolan arvot
Pyrimme pitämään yllä korkeatasoista ASIAKASTYYTYVÄISYYTTÄ, johon kuuluu asiakkaan tarpeiden ymmärtäminen ja niiden toteuttaminen laadukkaalla tavalla.
Kunnioitamme luontoa ja tuemme KESTÄVÄÄ KEHITYSTÄ tuotannossa ja tuotantolaitoksessa. Olemme valinneet energiatehokkaita ratkaisuja tilojen suunnittelussa ja energian tuotannossa. Ympäristövaikutukset arvioidaan tuotantoa kehitettäessä.
Kunnioitamme perinteisiä valmistusmenetelmiä. Valmistamme maittavia ja laadukkaita erikoisjuustoja KÄSITYÖNÄ.
Yhteystiedot
Aukioloajat:
ma-pe 7-19 (keittiö 10.30-18.30)
La 10-19 (keittiö 11-18.30)
Su 12-18 (keittiö 12-17.30)
Muutokset mahdollisia.
Kurvosentie 3, 38420 Sastamala
050 471 6899 Juustotupa
juustotupa@herkkujuustola.fi
050 364 8898 Juustola
info@herkkujuustola.fi
Seuraa somessa