Reseptit

Juustomestarin vinkit juuston tarjoiluun

1.

Tarjoa juusto huoneen lämpöisenä.

2.

Juuston ikä vaikuttaa makuun. Juusto jatkaa kypsymistä myös kotona jääkaapissa.

3.

Saat juustoon lisää makua, kun kypsytät sitä huoneenlämmössä usean tunnin ajan ennen tarjoilua.

4.

Esilämmitä uuni tai pannu ennen kuin paistat juuston.

 Yhteystiedot

Aukioloajat:

ma-pe 7-19 (keittiö 10.30-18.30)

La 10-21 (keittiö 11-20.30)

Su 12-18 (keittiö 12-17.30)

Muutokset mahdollisia.

 

 

Kurvosentie 3, 38420 Sastamala

050 471 6899 Juustotupa
juustotupa@herkkujuustola.fi

050 364 8898 Juustola
info@herkkujuustola.fi

Oiva-raportti

 

 

 

Seuraa somessa