Juustotupa
Ravintola ja kahvila – suomalaista lähiruokaa

Tarjoamme vieraillemme suomalaista lähiruokaa ja kauden makuja juustoisella twistillä.

Kahvilassamme nautit kahvin kanssa pientä juustoista välipalaa tai herkullisia leivonnaisia. Lämpimästi tervetuloa nauttimaan elämyksistä kanssamme!

Tarjoilemme lounasta arkisin klo 10.30 -14.00. Lounasajan ulkopuolella keittiöstä valmistuvat bistrolistan antimet.

Keittiö on avoinna ma-pe klo 10.30-18.30, la 11-20.30 ja su klo 12-17.30.

Voit tehdä päivälliselle pöytävarauksen soittamalla tai sähköpostitse. Huomioithan, että sähköpostitse tehty pöytävaraus on voimassa vasta, kun olemme sen vastaamalla vahvistaneet.

Ryhmille joustamme aukioloajoissa, joten kysy rohkeasti!

Puhelin: 050 471 6899 ja sähköpostiosoite: juustotupa@herkkujuustola.fi

Lounaslista vko 29 19.7.-23.7.2021

Lounas on tarjolla klo 10.30-14.00

Maanantai 19.7.

Smetanahärkää (G,L) 9,80 €

Pinaattikeittoa (L), kananmuna  8,50 €

Tiistai 20.7.

Juusto-pekoninakkeja, perunamuusia (G,L)  9,80 €
Kukkakaalisosekeittoa (L) 8,50 €

Keskiviikko 21.7.

Savuporopastaa (L) 9,80 €
Broilerikeittoa (L, G) 8,50 €

Torstai 22.7.

Tomaattista broilerikastiketta (L, G) 9,80 €
Hernekeittoa (G,L) ja pannaria (L) 8,50 €

Perjantai 23.7.

Ylikypsä flank steak valkosipulikermaperunoilla (L, G) 9,80 €

Kasvissosekeittoa (L,G) 8,50 €

Päivittäin vaihtuvien kotiruoka- ja keittoannosten lisäksi on tarjolla arkisin lounasaikaan:

Possun lehtipihvi Tuvan lohkoperunoilla 13,50 €

Lounas sisältää salaattipöydän antimet, lounasjuomat ja -leivät kirnuvoineen sekä jälkiruoaksi kahvin tai teen.

Muutokset ovat mahdollisia.

Bistrolista

Bistrolista voimassa lounasajan ulkopuolella (Lounas arkisin 10.30-14)

Paikan päällä tarjoilijalta saa lisätietoa allergeeneista.

 

PAISTETTUA KALAA

voissa paistettua Kyrösjärven kuhaa,

juuresmuusia ja

tillikermakastiketta

 

24 €

 

 

GRILLIPIHVI

kotimainen 200 g naudan ulkofileepihvi,

tomaattivalkosipulivoi ja

talon lohkoperunoita

pihvi tarjoillaan mediumina

 

28 €

 

 


SAVUHILMA-HAMPURILAINEN

briossisämpylä, kotimainen Angus-karjan hampurilaispihvi, Herkkujuustolan SavuHilmaa,

chilimajoneesia, paholaisenhilloa, tomaattia, marinoitua punasipulia, salaattia ja talon lohkoperunoita majoneesidipillä sekä lisukkeena coleslaw-salaattia

 

pihvi tarjoillaan mediumina

 

17,90 €

 

 

MOZZARELLA-BROILERIHAMPURILAINEN

briossisämpylä, kotimainen broilerifilee, Herkkujuustolan Mozzarellaa, chilimajoneesia, paholaisenhilloa, tomaattia, salaattia ja talon lohkoperunoita majoneesidipillä sekä

lisukkeena coleslaw-salaattia

 

16,90 €

 

LÄMMIN BROILERISALAATTI

Paistettua broilerinfileetä, Herkkujuustolan Fiesta-juustoa, vihersalaattia, paahdettua kesäkurpitsaa, kirsikkatomaattia sekä paprikaa, marinoitua punasipulia, kuivattua oliivia ja yrttiöljyä

 

14,50 €

 

JUUSTOMESTARIN SALAATTI

Herkkujuustolan Hilma-juustoa, cocktailkurkkuja, rapeaa retiisiä,kevätsipulia, tuoretta persiljaa ja tilliä, jogurttikastiketta ja talon krutonkeja

alkuun 6,80€, pääruoaksi 14,50 €

 


PERHEEN PIENIMMILLE

nakit / broileri / hampurilainen kotimaisella naudan täyslihapihvillä ja ranskalaiset/juuresmuusi

6,50 €

 

PERINTEINEN JUUSTOTARJOTIN

Herkkujuustolan juustoja, hilloketta,

talon kirnuvoita ja talon siemennäkkäriä

 

9,80 €

 

 

HERKUTTELIJAN JUUSTOTARJOTIN

Herkkujuustolan juustoja, hilloketta, suklaata ja pähkinää

7,80 €

 

OMAN JOGURTIN JÄÄTELÖ

kaksi palloa LähiJogurttijäätelöä hillokkeella

5,80 €

 

Raparperi Tiramisu

maustettuna kahviliköörillä

7,20 €

 

ENNEN / JÄLKEEN / VÄLISSÄ

pieni juustolautanen

 4,00 €

 

Juustotuvan aukioloajat:

ma-pe 7-19 (keittiö 10.30-18.30)

La 10-21 (keittiö 11-20.30)

Su 12-18 (keittiö 12-17.30)

 

HUOM! Arkisin lounasaikaan 10.30-14  ei saa bistrolistalta tilattua

 

 Yhteystiedot

Aukioloajat:

ma-pe 7-19 (keittiö 10.30-18.30)

La 10-21 (keittiö 11-20.30)

Su 12-18 (keittiö 12-17.30)

Muutokset mahdollisia.

 

 

Kurvosentie 3, 38420 Sastamala

050 471 6899 Juustotupa
juustotupa@herkkujuustola.fi

050 364 8898 Juustola
info@herkkujuustola.fi

Oiva-raportti

 

 

 

Seuraa somessa