Juustotupa
Ravintola ja kahvila – suomalaista lähiruokaa

Tarjoamme vieraillemme suomalaista lähiruokaa ja kauden makuja juustoisella twistillä.

Kahvilassamme nautit kahvin kanssa pientä juustoista välipalaa tai herkullisia leivonnaisia. Lämpimästi tervetuloa nauttimaan elämyksistä kanssamme!

Tarjoilemme lounasta arkisin klo 10.30 -14.00. Lounasajan ulkopuolella keittiöstä valmistuvat bistrolistan antimet.

Keittiö on avoinna ma-pe klo 10.30-18.30, la klo 11-20.30 ja su klo 12-17.30.

Voit tehdä päivälliselle pöytävarauksen soittamalla tai sähköpostitse. Huomioithan, että sähköpostitse tehty pöytävaraus on voimassa vasta, kun olemme sen vastaamalla vahvistaneet.

Ryhmille joustamme aukioloajoissa, joten kysy rohkeasti!

Puhelin: 050 471 6899 ja sähköpostiosoite: juustotupa@herkkujuustola.fi

Katso tästä maaliskuun tapahtumat: Herkkujuustola tapahtumat maaliskuu 2023

Lounaslista vko 24 12.6.-16.6.2023

Lounas on tarjolla klo 10.30-14.00

 

Maanantai 12.6.

Jauhelihapihvejä, paistettua sipulia ja perunamuusia (L,G) 11,90 €
Parsasosekeittoa (L, G) 10,70 €

Tiistai 13.6.

Siskonmakkarakastiketta ja pastaa (L) 11,90 €
Lihakeittoa (L, G) 10,70 €

Keskiviikko 14.6.

Kanaa Bearnaise (L,G) 11,90 €
Kasvissosekeittoa (L,G) 10,70 €

Torstai 15.6.

Paistettuja nakkeja ja  ranskalaisia (L, G) 11,90 €
Kanakeittoa (L, G)10,70 €

Perjantai 16.6.

Ylikypsää naudanrintaa Vainökastikkeella (L, G) 11,90 €
Palsternakkasosekeittoa (L, G) 10,70 €

 

Päivittäin vaihtuvien kotiruoka- ja keittoannosten lisäksi on tarjolla arkisin lounasaikaan:

Possun lehtipihvi lohkoperunoilla 14,50 €

Lounas sisältää salaattipöydän antimet, lounasjuomat ja -leivät kirnuvoineen sekä jälkiruoaksi kahvin tai teen.

Pääsääntöisesti käytämme lounasruoan valmistuksessa Herkkujuustolan omia tuotteita.

 

Muutokset ovat mahdollisia.

Bistrolista

Bistrolista voimassa lounasajan ulkopuolella (Lounas arkisin 10.30-14)

Paikan päällä tarjoilijalta saa lisätietoa allergeeneista.

 

TUVAN PIPPURIPIHVI

kotimainen 150 g naudan ulkofileepihvi,

tuvan lohkoperunoita, paahdettua bimi parsakaalia ja pinaattia sekä pippurikastiketta talon kermaan tehtynä (L, G)

 

pihvi tarjoillaan mediumina

29 €

 

 PAISTETTUA KUHAA

voissa paistettua kuhaa, paahdettua perunaa ja bimi parsakaalia sekä pinaattia,

piimäkastiketta ja yrttiöljyä (VL, G)

 

25 €

 

JUUSTOKEITTO

valmistettu Herkkujuustolan Vilho-juustosta (L, G)

 

alkuun 7 € pääruoaksi 10,70 €

 

TÄYTETYT KESÄKURPITSAT

Herkkujuustolan WilliWili -juustoa,

Mifu -jauhista, paprika-sipulipaistosta

lisukkeena tomaatti-punasipulisalsaa ja viikuna balsamicoa (L, G)

 

16,90 €

 

MOZZARELLA-BROILERIHAMPURILAINEN

briossisämpylä, kotimainen broilerin filee, Herkkujuustolan Mozzarellaa, chilimajoneesia, paholaisenhilloa, tomaattia, salaattia ja talon lohkoperunoita sekä lisukkeena coleslaw-salaattia

(L, saatavana gluteenittomalla sämpylällä)

 

18 €

 

SAVUHILMA-HAMPURILAINEN

briossisämpylä, kotimainen Anguspihvi, Herkkujuustolan SavuHilmaa,

chilimajoneesia, paholaisenhilloa, tomaattia, marinoitua punasipulia, salaattia ja

talon lohkoperunoita sekä

lisukkeena coleslaw-salaattia

(L, saatavana gluteenittomalla sämpylällä)

 

pihvi tarjoillaan mediumina

 

18 €

 

TALON DIPPI (L)

1,70 €

 


PERHEEN PIENIMMILLE

nakit / kotimainen broilerin filee /

hampurilainen kotimaisella naudan

täyslihapihvillä ja ranskalaiset (L)

 

7 €

 

JUUSTOTARJOTIN

Herkkujuustolan juustoja, chorizomakkaraa,

oliivia, hedelmää, kirsikkahilloketta ja

saaristolaisleipää (L)

 

12 €

 

 

ENNEN / JÄLKEEN / VÄLISSÄ

pieni juustolautanen (L, G)

5 €

 

OMAN JOGURTIN JÄÄTELÖ

kaksi palloa Herkkujuustolan

 LähiJogurttijäätelöä kirsikkahillokkeella (VL, G)

 

7 €

SITRUSPOSSET

valmistettu talon kermasta lisäksi

basilika marinoitua mansikkaa (L, G)

 

8,50 €

 

Yhteystiedot

Aukioloajat:

ma-pe 7-19 (keittiö 10.30-18.30)

La 10-21 (keittiö 11-20.30)

Su 12-18 (keittiö 12-17.30)

Muutokset mahdollisia.

 

Kurvosentie 3, 38420 Sastamala

050 471 6899 Juustotupa
juustotupa@herkkujuustola.fi

050 364 8898 Juustola
info@herkkujuustola.fi

Oiva-raportti

 

 

 

Seuraa somessa