Ihanat juustotäytteiset kanapalat valmistat helposti vaikka illanistujaisherkuksi. .
4 annosta
400g broilerin fileetä
100g Herkkujuustola Dörig Aina-juustoa
1 ½ dl pankojauhoja
suolaa oman maun mukaan
paprikajauhetta tai ripaus chilijauhetta
1 kananmuna sekä öljyä paistamiseen
Tarjoa seuraksi esimerkiksi maustettua majoneesia tai muuta dippikastiketta
[/et_pb_text][et_pb_text admin_label=”Teksti” _builder_version=”4.17.6″ _module_preset=”default” hover_enabled=”0″ global_colors_info=”{}” sticky_enabled=”0″]
Leikkaa broilerfileestä reiluja suupaloja. Tee paloihin keskelle pieni viilto. Paloittele Aina -juusto pieniksi kuutioiksi ja laita viiltoihin juustoa. Riko kananmuna lautaselle ja laita toiselle lautaselle pankojauhot ja mausteet. Kääntele palat kananmunassa ja pankojauhoissa. Paista kuumassa runsaassa öljyssä kauttaaltaan rapeiksi ja kauniin värisiksi. Nauti!
[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row column_structure=”1_2,1_2″ _builder_version=”4.16″ _module_preset=”default” width=”89%” max_width=”2317px” global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”4.16″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”4.16″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_text admin_label=”Teksti” _builder_version=”4.16″ custom_margin=”2px|||||” custom_padding=”||38px|||” hover_enabled=”0″ global_colors_info=”{}” sticky_enabled=”0″]
Reseptit on laatinut: