Herkkujuustola - Hilman raclette

Kuva: https://www.bettybossi.ch/de/Rezept/ShowRezept/BB_BBZA160115_0005A-40-de

Chäs-Hörnli mit Apfelmus

Sveitsiläinen juustomakaroni

4 annosta

  • 2 sipulia
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 3 rkl vehnäjauhoja
  • 0,5 rkl savustettua paprikajauhetta
  • 3 rkl voita paistamiseen
  • 0,25 tl suolaa
  • 300 g makaronia
  • suolavettä keittämiseen
  • 2 dl kermaa (rasvaa 15 %)
  • 120 g raastettua Vilhoa
  • 1 nippu persiljaa
  • Tarjoiluun omenasosetta

Leikkaa sipulit ja valkosipulinkynnet ohuiksi siivuiksi. Lisää ne vehnäjauhojen kanssa muovipussiin ja ravistele niin, että sipulit ovat kauttaaltaan jauhojen peitossa. Paista sipulit voissa kullankeltaisiksi ja rapeiksi. Lisää ripaus suolaa ja laita sivuun odottamaan.

Keitä makaronit pikaisesti ja jätä niihin hieman purutuntumaa (al dente).

Ota n. 2 dl makaronien keitinvettä talteen ja lisää siihen kerma. Lämmitä seosta kattilassa ja lisää joukkoon juustoraaste ja makaronit ennen kuin neste kiehuu. Sekoita seosta hetki ja nosta sitten lautaselle.

Koristele annokset rapeiksi paistetuilla sipuleilla, persiljalla ja nauti omenasoseen kera.

En guete!

 Yhteystiedot

Aukioloajat:

ma-pe 7-19 (keittiö 10.30-18.30)

La 10-21 (keittiö 11-20.30)

Su 12-18 (keittiö 12-17.30)

Muutokset mahdollisia.

 

 

Kurvosentie 3, 38420 Sastamala

050 471 6899 Juustotupa
juustotupa@herkkujuustola.fi

050 364 8898 Juustola
info@herkkujuustola.fi

Oiva-raportti

 

 

 

Seuraa somessa