Herkkujuustola - Hilman raclette

Kuva: https://www.bettybossi.ch/de/Rezept/ShowRezept/BB_BBZA160115_0005A-40-de

Chäs-Hörnli mit Apfelmus

Sveitsiläinen juustomakaroni

4 annosta

  • 2 sipulia
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 3 rkl vehnäjauhoja
  • 0,5 rkl savustettua paprikajauhetta
  • 3 rkl voita paistamiseen
  • 0,25 tl suolaa
  • 300 g makaronia
  • suolavettä keittämiseen
  • 2 dl kermaa (rasvaa 15 %)
  • 120 g raastettua Vilhoa
  • 1 nippu persiljaa
  • Tarjoiluun omenasosetta

Leikkaa sipulit ja valkosipulinkynnet ohuiksi siivuiksi. Lisää ne vehnäjauhojen kanssa muovipussiin ja ravistele niin, että sipulit ovat kauttaaltaan jauhojen peitossa. Paista sipulit voissa kullankeltaisiksi ja rapeiksi. Lisää ripaus suolaa ja laita sivuun odottamaan.

Keitä makaronit pikaisesti ja jätä niihin hieman purutuntumaa (al dente).

Ota n. 2 dl makaronien keitinvettä talteen ja lisää siihen kerma. Lämmitä seosta kattilassa ja lisää joukkoon juustoraaste ja makaronit ennen kuin neste kiehuu. Sekoita seosta hetki ja nosta sitten lautaselle.

Koristele annokset rapeiksi paistetuilla sipuleilla, persiljalla ja nauti omenasoseen kera.

En guete!

Yhteystiedot

Juustotuvan aukioloajat:
ma-to 7-19 (keittiö auki 10.30-18.30)
pe 7-21 (keittiö auki 10.30-20.30)
la 10-21 (keittiö auki 11-20.30)
su 12-18 (keittiö auki 12-17.30)

050 471 6899 Juustotupa
juustotupa@herkkujuustola.fi

050 364 8898 Juustola
info@herkkujuustola.fi

Oiva-raportti