Herkkujuustola - Hilman raclette

Juustoinen savuhärkäpasta

2 annosta

1 ½ l vettä
ripaus suolaa
6 kerää tagliatelle-pastaa
1 keskikokoinen sipuli
100 g kylmäsavustettua härkää leikkeleenä
2 rkl rypsi- tai oliiviöljyä
100 g Vilho extra vahva kypsytetty juusto
2-3 dl kuohu- tai ruokakermaa
mustapippuria myllystä

Pinnalle:
rucolaa

    Laita vesi kattilaan ja kiehauta.
    Lisää suola ja tagliatelle ja anna kiehua pakkauksen ohjeen mukaan, kunnes pasta on lähes kypsää. Valuta ja huuhtele lämpimällä vedellä.
    Kuori ja hienonna sipuli. Leikkaa savuhärkäleikkeleet pieniksi kuutioiksi tai suikaleiksi.

    Kuumenna rypsi- tai oliiviöljy pannulla kuullota sipulia hetki. Lisää paloiteltu savuhärkä, sekä paloiteltu Vilho-juusto ja kerma. Anna kiehua hiljalleen usein sekoitellen, kunnes juusto on sulanut. Rouhi joukkoon mustapippuria myllystä.
    Lisää joukkoon valutettu tagliatelle ja sekoita. Ripottele pinnalle rucolaa tai tuoreita yrttejä.

    Tarjoa heti!

    Reseptin on laatinut:

    Hellapoliisi

     

     

     

    Yhteystiedot

    Juustotuvan aukioloajat:

    ma-pe 7-19

    la 10-21

    su 12-18

    Kurvosentie 3 38420 Sastamala

    050 471 6899 Juustotupa
    juustotupa@herkkujuustola.fi

    050 364 8898 Juustola
    info@herkkujuustola.fi

    Oiva-raportti