Gschwellti

Juustoiset leipäpallot

Juustoiset leipäpallot on helppo ja nopea valmistaa ja ne ovat loistavaa juhlapöydän tarjottavaa. Kuorruta erilaisilla tuoreilla tai kuivatuilla yrteillä ja mausteilla oman makusi mukaan. Juustona on käytetty Mouhijärvellä sijaitsevan Herkkujuustolan Mouhitaleria, jossa on upean voimakas maku. Kokeile tätä juustoa myös hienona raasteena esimerkiksi pastaruokien kanssa.

35 kpl

5 isoa paahtoleipää
200 g maustamatonta tuorejuustoa
180-200 g Herkkujuustola Mouhitaler -juustoa
(kuivattuja mausteita tai yrttejä)

Kuorruttamiseen:
Chilihiutaleita
Mouhitaler -juustoa
Hienonnettua persiljaa tai muuta yrttiä

 

Laita leipäviipaleet tehosekoittimeen ja lisää joukkoon tuorejuusto ja Mouhitaler -juusto.
Pyöräytä tasaiseksi massaksi ja tarkista maku.
Lisää halutessasi joukkoon kuivattuja mausteita tai yrttejä.
Kuorruta toivomallasi tavalla.
Laita erilaisia mausteita tai hienonnettuja yrttejä ja hienoksi jauhettua Mouhitaler -juustoa lautaselle ja kääntele pallot näissä.
Nosta vieretysten tarjoiluvadille.
Säilytä jääkaapissa tarjoiluhetkeen asti.

Reseptit on laatinut:

Hellapoliisi

 Yhteystiedot

Aukioloajat:

ma-pe 7-19 (keittiö 10.30-18.30)

La 10-19 (keittiö 11-18.30)

Su 12-18 (keittiö 12-17.30)

Muutokset mahdollisia.

 

Kurvosentie 3, 38420 Sastamala

050 471 6899 Juustotupa
juustotupa@herkkujuustola.fi

050 364 8898 Juustola
info@herkkujuustola.fi

Oiva-raportti

 

 

 

Seuraa somessa