Juustotarjotin reseptit Herkkujuustola

Juustotarjotin ja viikunahilloa

Nyt herkutellaan kotimaisilla juustoilla!

Pimeät illat ja kynttilänvalo. Siinäpä mainio tunnelma herkullisen juustotarjottimen rakentamiseen. Tämä juustotarjotin on koottu Herkkujuustolan juustoista, joista löytyy suosikki jokaiselle. Pidätkö enemmän vahvoista juustoista vai oletko mietojen juustojen ystävä? Ehkä pidätkin erilaisista homejuustoista?

Tutustu valikoimaan ja pyydä K-kauppiasta tilaamaan, mikäli et löydä juustoja suoraan hyllystä. Huomioi, että osa juustoista myydään irtopakattuna. Tämän juustotarjottimen seuraksi on valmistettu itse kiehautettu viikunahillo, joka on juuston kuin juuston kaveri. Varaa juustoja noin 150-200 g per herkkusuu.

Juustotarjotin Herkkujuustolan juustoista:

Vilho, Hilma, SavuHilma, Olli, PunaHeidi, Metsuri, Heidi, Väinö, Tuhka-Heidi

 

Lisäksi:

  • viikunahilloa
  • voileipäkeksilajitelma
  • viinirypäleitä
  • kiivi-hedelmää
  • mandariineja tai satsumoita
  • luumua
  • granaattiomenaa
  • päärynää
  • appelsiinimarmeladia
  • vadelmamarmeladia

 

Viikunahillo

  • 300 g tuoreita viikunoita
  • 2 rkl vettä
  • 1 kanelitanko
  • 1 tähtianis
  • 125 g hillosokeria

 

Huuhtele viikunat ja leikkaa pieniksi paloiksi.

Laita viikunapalat kattilaan ja laita joukkoon vesi, kanelitanko ja tähtianis.

Kiehauta.

Lisää hillosokeri vähitellen koko ajan sekoittaen.

Anna kiehua hiljalleen noin 10 minuuttia välillä sekoittaen.

Anna hillon jähmettyä muutama tunti tai yön yli. Mikäli et käytä hilloa heti, säilö se lämpimänä puhtaaseen lasipurkkiin ja säilytä jääkaapissa.

Reseptit on laatinut:

Hellapoliisi

 Yhteystiedot

Ravintolatoiminnot ovat 8.3.2021 alkaen suljettuna Suomen sulkutilan vuoksi.

Juustomyymälän aukioloajat sulkuajalla:

Pe 12.3. klo 14-18

La 13.3. klo 12-17

To 18.3. klo 14-18

Pe 19.3. klo 14-18

Pe 26.3. klo 14-18

La 27.3. klo 12.17

Muutokset mahdollisia

 

 

Kurvosentie 3, 38420 Sastamala

050 471 6899 Juustotupa
juustotupa@herkkujuustola.fi

050 364 8898 Juustola
info@herkkujuustola.fi

Oiva-raportti

 

 

 

Seuraa somessa