Teksti lainattu Alueviestistä:

Juustokilpiä myönnetään hyvin hoidetuille juustomyymälöille ja juustoja ja juustoruokia monipuolisesti tarjoileville ravintoloille. Seura valvoo säännöllisesti, että sen asettamia kilpisääntöjä ja laadullisia ehtoja noudatetaan.

”Suosituskilpiä on vuosikymmenten aikana myönnetty yli sata. Sastamalan naapurikunnissa niitä ei taida olla. Lähin ravintola, josta sellainen löytyy on Tampereella”, kertoo Juustoseuran puheenjohtaja Juha Kling.

Hän toteaa Juustotuvan tarjoavan monipuolisen valikoiman erilaisia ruoka-annoksia, joissa on hyödynnetty juustoja – ja vieläpä itse valmistettuja sellaisia.

”Heiltä saa jopa raclettea. Sitä on Suomessa tarjolla harvassa paikassa”, Kling sanoo. Hän korostaa Dörigien tuovan toiminnallaan oman värinsä suomalaiseen juustokulttuurin ja lisäävän tietoa erilaisista juustoista ja niiden valmistamisesta. Tätä kaikkea seura arvostaa.

Dörigit kokevat Juustoseuran kilven hienona tunnustuksena: ”Ei taida kovin monelta maaseutupaikalta löytyä vastaavaa.”

Yhteystiedot

Aukioloajat:

ma-pe 7-19 (keittiö 10.30-18.30)

La 10-21 (keittiö 11-20.30)

Su 12-18 (keittiö 12-17.30)

Muutokset mahdollisia.

 

Kurvosentie 3, 38420 Sastamala

050 471 6899 Juustotupa
juustotupa@herkkujuustola.fi

050 364 8898 Juustola
info@herkkujuustola.fi

Oiva-raportti

 

 

 

Seuraa somessa