Herkkutarjotin

Kesäpäivän herkkuvati

Kesäherkuttelu onnistuu helposti ja vähällä vaivalla. Kuumana kesäpäivänä maistuu raikkaat marjat ja hedelmät. Keho kaipaa myös suolaa ja juustot ovatkin siihen tarkoitukseen mainioita. Kotimaisen Herkkujuustolan Väinö Camembert-juusto on mieto ja ihanan pehmoinen juusto. Leikkaa paloiksi tarjoiluvadille ja tarjoa marjojen kanssa. Kirsikoista voit kiehauttaa myös herkullisen hillon ja tarjota jäähtyneenä seuraksi.

 

Kesäpäivän herkkuvati

2 annosta

200 g Herkkujuustola Väinö Camembert-juustoa

½ l kirsikoita

½ l mansikoita

100 g suolakeksejä tai voileipäkeksejä

kourallinen marenkeja

Kirsikkahillo:

500 g kirsikoita

1 dl vettä

ripaus kanelia

1 tähtianis

1 ½ dl hillosokeria

 

Mikäli tarjoat seuraksi kirsikkahilloa, aloita valmistus siitä.

Poista kirsikoista siemenet ja laita ne puolikkaina kattilaan.

Lisää vesi, kaneli, tähtianis ja hillosokeri kattilaan ja anna kiehua hiljalleen poreillen noin 10 minuuttia. Jäähdytä. Tarjoa hillo kylmänä.

Leikkaa Väinö Camembert-juusto paloiksi ja laita tarjoiluvadille.

Laita tarjolle myös kirsikat ja mansikat.

Lisää suolakeksit tai voileipäkeksit ja marengit.

Reseptit on laatinut:

Hellapoliisi

 Yhteystiedot

Aukioloajat:

ma-pe 7-19 (keittiö 10.30-18.30)

La 10-19 (keittiö 11-18.30)

Su 12-18 (keittiö 12-17.30)

Muutokset mahdollisia.

 

Kurvosentie 3, 38420 Sastamala

050 471 6899 Juustotupa
juustotupa@herkkujuustola.fi

050 364 8898 Juustola
info@herkkujuustola.fi

Oiva-raportti

 

 

 

Seuraa somessa