Herkkujuustola

Aurinko on ilmestynyt pitkän talven päätteeksi ja kevät on tulossa. Herkullisen kevyet salaatit maistuvat ja värit tuovat energiaa.

Valmista ihana salaatti tuoreine parsoineen ja mehukkaine veriappelsiineineen ja nauti seuraksi kotimaisen Herkkujuustolan täyteläistä Väinö valkohomejuustoa lämpimänä.

Kevätsalaatti

1 annos

n. 150 g Herkkujuustola Väinö valkohomejuustoa
1 l vettä
1 tl suolaa
100 g pikkuparsaa
25 g salaattisekoitusta (rucola, vuonankaali, punamangoldi, punajuuren lehti)
1 veriappelsiini
5-10 kirsikka- tai miniluumutomaattia
muutama makadamia pähkinä

Lisäksi: vaaleaa tai tummaa balsamicoa

 

Reseptit on laatinut:

Hellapoliisi