Herkkujuustola kevatsalaatti valkohomejuustolla

Kevätsalaatti valkohomejuustolla

 

Aurinko on ilmestynyt pitkän talven päätteeksi ja kevät on tulossa. Herkullisen kevyet salaatit maistuvat ja värit tuovat energiaa.

Valmista ihana salaatti tuoreine parsoineen ja mehukkaine veriappelsiineineen ja nauti seuraksi kotimaisen Herkkujuustolan täyteläistä Väinö valkohomejuustoa lämpimänä.

Kevätsalaatti

1 annos

n. 150 g Herkkujuustola Väinö valkohomejuustoa
1 l vettä
1 tl suolaa
100 g pikkuparsaa
25 g salaattisekoitusta (rucola, vuonankaali, punamangoldi, punajuuren lehti)
1 veriappelsiini
5-10 kirsikka- tai miniluumutomaattia
muutama makadamia pähkinä

Lisäksi: vaaleaa tai tummaa balsamicoa

 

Ota Väinö valkohomejuusto pakkauksestaan ja laita pieneen uuninkestävään reunalliseen astiaan. Laita 200 asteiseen uuniin hetkeksi ja valmista salaatti.

Kiehauta vesi ja lisää suola ja pikkuparsat. Anna kiehua muutama minuutti ja valuta. Laita salaattisekoitus lautaselle ja paloittele joukkoon veriappelsiini. Puolita kirsikka- tai miniluumutomaatit ja sekoita joukkoon. Murenna päälle makadamia pähkinöitä. Valuta kastikkeeksi vaaleaa tai tummaa balsamicoa. Tarjoa seuraksi tai laita päälle lämmin Väinö juusto.

Reseptit on laatinut:

Hellapoliisi

 Yhteystiedot

Aukioloajat:

ma-pe 7-19 (keittiö 10.30-18.30)

La 10-19 (keittiö 11-18.30)

Su 12-18 (keittiö 12-17.30)

Muutokset mahdollisia.

 

Kurvosentie 3, 38420 Sastamala

050 471 6899 Juustotupa
juustotupa@herkkujuustola.fi

050 364 8898 Juustola
info@herkkujuustola.fi

Oiva-raportti

 

 

 

Seuraa somessa