Metsuri ja maalaisleipää reseptit Herkkujuustola

Metsuri-juustoa ja maalaisleipää

Pimenevät illat ja kotoilu, mikä sen parempaa, varsinkin jos tarjolla on herkullista syötävää. Herkkujuustolan kotimainen Metsuri-juusto on mäntyviilussa myytävä punahomejuusto, jota voi tarjota kylmänä ja lämpimänä. Erityisen herkulliselta se maistuu pinnalta rapean, mutta sisältä pehmeän leivän kanssa vaikkapa keittoruoan seurana. Kokeile ja ihastu!

4 annosta

1 maalaisleipä

1 Metsuri punahomejuusto

(1-2 valkosipulinkynttä)

Leikkaa leivän keskelle Metsuri-punahomejuuston kokoinen kolo. Poista juusto mäntyviilusta ja laita juusto koloon. Mikäli pidät valkosipulin mausta, voit viipaloida valkosipulia ja painella veitsellä pieniä reikiä leipään ja työntää valkosipuliviipaleita sisään. Laita leipä uunipellille ja kuumenna 200-asteessa uunin keskiritilätasolla, kunnes juusto alkaa sulaa. Ota leipä uunista ja leikkaa viipaleiksi. Tarjoa kuuman keiton seurana.

Reseptin on laatinut:

Hellapoliisi

 Yhteystiedot

Aukioloajat:

ma-pe 7-19 (keittiö 10.30-18.30)

La 10-21 (keittiö 11-20.30)

Su 12-18 (keittiö 12-17.30)

Muutokset mahdollisia.

 

 

Kurvosentie 3, 38420 Sastamala

050 471 6899 Juustotupa
juustotupa@herkkujuustola.fi

050 364 8898 Juustola
info@herkkujuustola.fi

Oiva-raportti

 

 

 

Seuraa somessa