Gschwellti

Punajuuri-broileripasta

Punajuuri-broileripasta on helppotekoinen ja todella maukas pastaruoka arkeen. Käytä kuivattua tai tuorepastaa ja raasta joukkoon kotimaisen Herkkujuustolan uutta Aina -juustoa, joka on se parempi arkinen juusto.

3 annosta

1 ½ l vettä
1 tl suolaa
250 g tuorepastaa
350 g broilerinfileetä
2 rkl rypsiöljyä
suolaa

Lisäksi:
200 g kypsiä punajuuria
¾ dl rypsiöljyä
ripaus suolaa
50 g Herkkujuustola Aina lähijuustoa

Tarjolle:
Herkkujuustola Aina lähijuustoa
tuoretta rosmariinia

 

 

Kiehauta vesi ja lisää joukkoon suola ja tuorepasta. Keitä kolme minuuttia ja valuta.
Leikkaa broilerinfilee sillä välin suikaleiksi tai paloiksi.
Kuumenna öljy pannulla ja paista broilerinfileesuikaleet tai -palat kauttaaltaan, mausta suolalla.
Laita punajuuret tehosekoittimeen ja lisää joukkoon rypsiöljy, suolaa ja Aina lähijuustoa paloina tai raasteena. Pyöräytä tasaiseksi tahnaksi ja tarkista maku.
Sekoita punajuuritahna paistettujen broilerisuikaleiden joukkoon ja lisää vielä valutettu tuorepasta. Kuumenna kauttaaltaan käännellen ja lisää joukkoon tuoretta rosmariinia.

Reseptit on laatinut:

Hellapoliisi

 Yhteystiedot

Aukioloajat:

ma-pe 7-19 (keittiö 10.30-18.30)

La 10-19 (keittiö 11-18.30)

Su 12-18 (keittiö 12-17.30)

Muutokset mahdollisia.

 

Kurvosentie 3, 38420 Sastamala

050 471 6899 Juustotupa
juustotupa@herkkujuustola.fi

050 364 8898 Juustola
info@herkkujuustola.fi

Oiva-raportti

 

 

 

Seuraa somessa