Punajuuri-broileripasta
Punajuuri-broileripasta on helppotekoinen ja todella maukas pastaruoka arkeen. Käytä kuivattua tai tuorepastaa ja raasta joukkoon kotimaisen Herkkujuustolan uutta Aina -juustoa, joka on se parempi arkinen juusto.
3 annosta
1 ½ l vettä
1 tl suolaa
250 g tuorepastaa
350 g broilerinfileetä
2 rkl rypsiöljyä
suolaa
Lisäksi:
200 g kypsiä punajuuria
¾ dl rypsiöljyä
ripaus suolaa
50 g Herkkujuustola Aina lähijuustoa
Tarjolle:
Herkkujuustola Aina lähijuustoa
tuoretta rosmariinia
Kiehauta vesi ja lisää joukkoon suola ja tuorepasta. Keitä kolme minuuttia ja valuta.
Leikkaa broilerinfilee sillä välin suikaleiksi tai paloiksi.
Kuumenna öljy pannulla ja paista broilerinfileesuikaleet tai -palat kauttaaltaan, mausta suolalla.
Laita punajuuret tehosekoittimeen ja lisää joukkoon rypsiöljy, suolaa ja Aina lähijuustoa paloina tai raasteena. Pyöräytä tasaiseksi tahnaksi ja tarkista maku.
Sekoita punajuuritahna paistettujen broilerisuikaleiden joukkoon ja lisää vielä valutettu tuorepasta. Kuumenna kauttaaltaan käännellen ja lisää joukkoon tuoretta rosmariinia.
Yhteystiedot
Aukioloajat:
ma-pe 7-19 (keittiö 10.30-18.30)
La 10-19 (keittiö 11-18.30)
Su 12-18 (keittiö 12-17.30)
Muutokset mahdollisia.
Kurvosentie 3, 38420 Sastamala
050 471 6899 Juustotupa
juustotupa@herkkujuustola.fi
050 364 8898 Juustola
info@herkkujuustola.fi
Seuraa somessa