Herkkujuustola - Hilman raclette

Hilman raclette

Raaka-aineet

  • Hilmaa
  • keitettyjä perunoita
  • hillosipuleita
  • cocktailkurkkuja
  • herkkusieniä tölkissä
  • kirsikkatomaatteja
  • pekonia, paistia tms.
  • paprikaa, pippuria

Kuumenna raclettepannu. Leikkaa juustot 0,5 cm paksuisiksi siivuiksi.

Laita juusto raclettepannuun sulamaan ja kokoa sillä aikaa lautasellesi annos lisukkeista.

Pilko keitetty peruna lautasellesi ja kaavi sulanut juusto sen päälle.

Nauti hyvässä seurassa!

Voit myös käyttää raclettepannun paistoparilaa ja paistaa siinä esim. pekonia annoksesi lisukkeeksi.

 Yhteystiedot

Aukioloajat:

ma-pe 7-19 (keittiö 10.30-18.30)

La 10-21 (keittiö 11-20.30)

Su 12-18 (keittiö 12-17.30)

Muutokset mahdollisia.

 

 

Kurvosentie 3, 38420 Sastamala

050 471 6899 Juustotupa
juustotupa@herkkujuustola.fi

050 364 8898 Juustola
info@herkkujuustola.fi

Oiva-raportti

 

 

 

Seuraa somessa