
Hilman raclette
Raaka-aineet
- Hilmaa
- keitettyjä perunoita
- hillosipuleita
- cocktailkurkkuja
- herkkusieniä tölkissä
- kirsikkatomaatteja
- pekonia, paistia tms.
- paprikaa, pippuria
Kuumenna raclettepannu. Leikkaa juustot 0,5 cm paksuisiksi siivuiksi.
Laita juusto raclettepannuun sulamaan ja kokoa sillä aikaa lautasellesi annos lisukkeista.
Pilko keitetty peruna lautasellesi ja kaavi sulanut juusto sen päälle.
Nauti hyvässä seurassa!
Voit myös käyttää raclettepannun paistoparilaa ja paistaa siinä esim. pekonia annoksesi lisukkeeksi.
Yhteystiedot
Juustotuvan aukioloajat:
ma-pe 7-19
la 10-21
su 12-18
Kurvosentie 3, 38420 Sastamala
050 471 6899 Juustotupa
juustotupa@herkkujuustola.fi
050 364 8898 Juustola
info@herkkujuustola.fi
Seuraa somessa