Herkkujuustola - Hilman raclette

Hilman raclette

Raaka-aineet

  • Hilmaa
  • keitettyjä perunoita
  • hillosipuleita
  • cocktailkurkkuja
  • herkkusieniä tölkissä
  • kirsikkatomaatteja
  • pekonia, paistia tms.
  • paprikaa, pippuria

Kuumenna raclettepannu. Leikkaa juustot 0,5 cm paksuisiksi siivuiksi.

Laita juusto raclettepannuun sulamaan ja kokoa sillä aikaa lautasellesi annos lisukkeista.

Pilko keitetty peruna lautasellesi ja kaavi sulanut juusto sen päälle.

Nauti hyvässä seurassa!

Voit myös käyttää raclettepannun paistoparilaa ja paistaa siinä esim. pekonia annoksesi lisukkeeksi.

Yhteystiedot

Juustotuvan aukioloajat:
ma-to 7-19 (keittiö auki 10.30-18.30)
pe 7-21 (keittiö auki 10.30-20.30)
la 10-21 (keittiö auki 11-20.30)
su 12-18 (keittiö auki 12-17.30)

050 471 6899 Juustotupa
juustotupa@herkkujuustola.fi

050 364 8898 Juustola
info@herkkujuustola.fi

Oiva-raportti