Herkkujuustola - Hilman raclette

Hilman raclette

Raaka-aineet

  • Hilmaa
  • Keitettyjä perunoita
  • hillosipuleita
  • cocktail-kurkkuja
  • herkkusieniä tölkissä
  • kirsikkatomaatteja
  • pekonia, paistia tms.
  • paprikaa, pippuria

Kuumenna raclettepannu. Leikkaa juustot 1/2cm paksuisiksi siivuiksi.

Laita juusto raclettepannuun sulamaan ja kokoa sillä aikaa lautasellesi annos lisäkkeistä.

Pilko keitetty peruna lautasellesi ja kaavi sulanut juusto sen päälle.

Nauti hyvässä seurassa!

Voit myös käyttää raclettepannun paistoparilaa ja paistaa siinä esim. pekonia annoksesi lisukkeeksi.

Yhteystiedot

Aukioloajat 1.9.2019 alkaen:
ma ‬7-19 (keittiö on auki 10.30-14)
ti-to 7-19 (keittiö on auki 10.30-18.30)
pe 7-21 (keittiö on auki 10.30-20.30)
la‭ ‬10-21‭ (keittiö on auki 11-20.30)
su‭ ‬10-18 (keittiö on auki 11-17.30)

050 471 6899 Juustotupa
juustotupa@herkkujuustola.fi

050 364 8898 Juustola
info@herkkujuustola.fi

Kurvosentie 3
38420 SASTAMALA
Häijään liikenneympyrä
Tampere-Pori -valtatien varrella
Näytä kartalla
Tervetuloa!

Oiva-raportti

Lähetä viesti