Herkkujuustola

Ruokaisa juustotarjotin

Juustot kuuluvat herkutteluun ja niitä nautitaankin usein erityisesti syksyn ja talven aikana niin perheen kuin ystävienkin kesken. Tämä upea tarjotin on ruokaisa ja voit laittaa aineksia esille sen mukaan, paljonko herkuttelijoita kokoontuu saman pöydän ääreen.

4 annosta

Juustopallot

Juustovartaat

Taateleita ja juustoa

Juustoa ja kiivimarjoja

Metsuri-juusto ja siirappi

Lisäksi:

Valmistusohjeet:

  1. Aloita valmistamalla juustopallot. Laita chilituorejuusto tai muu maustettu tuorejuusto kulhoon. Raasta joukkoon Aina-juusto ja sekoita. Muotoile pieniksi palloiksi ja kääntele pallot mustapippurissa. Nosta jääkaappiin odottamaan tarjoiluhetkeä.
  2. Valmista juustovartaat. Paloittele hedelmät sopivan kokoisiksi suupaloiksi. Leikkaa Mouhitaler-juusto paloksi. Pujota ainekset varrastikkuihin ja laita tarjoiluvadille.
  3. Leikkaa Väinö Camembert -juusto paloiksi ja laita yhdessä pehmeiden kivettömien taateleiden kanssa tarjoiluvadille.
  4. Leikkaa PunaHeidi paloiksi ja laita ne yhdessä puolitettujen kiivimarjojen kanssa tarjoiluvadille.
  5. Laita Metsuri uunivuokaan ja kuumenna 200 asteessa uunissa kunnes juusto alkaa sulaa. Leikkaa keskelle viilto ja valuta päälle kuusenkerkkä- tai vaahterasiirappia. Tarjoa seuraksi vaaleaa leipää.
  6. Laita tarjolle myös upean näköistä TuhkaHeidi-valkohomejuustoa, vahvaa Vilho-kypsytettyä juustoa ja ota muotilla kuvioita SavuHilma-savujuustosta.
  7. Voit laittaa tarjolle myös suolakeksejä ja juustotikkuja.

Reseptit on laatinut: Hellapoliisi