Gschwellti

Ruokaisa juustotarjotin

Juustot kuuluvat herkutteluun ja niitä nautitaankin usein erityisesti syksyn ja talven aikana niin perheen kuin ystävienkin kesken. Tämä upea tarjotin on ruokaisa ja voit laittaa aineksia esille sen mukaan, paljonko herkuttelijoita kokoontuu saman pöydän ääreen.

 

4 annosta

 

Juustopallot

200g chilituorejuustoa tai muuta maustettua tuorejuustoa, n. 100g Herkkujuustola Dörig Aina-juustoa, mustapippuria jauhettuna tai rouhittuna, oman maun mukaan

Juustovartaat
1pkt Herkkujuustolan Mouhitaler-juustoa, muutama rengas tuoretta ananasta, viinirypäleitä, cantaloupe-melonia
Taateleita ja juustoa
Herkkujuustolan Väinö-juustoa, pehmeitä kivettömiä taateleita
Juustoa ja kiivimarjoja
1kpl Herkkujuustolan PunaHeidi-juustoa, 1 rasia kiivimarjoja, 1 kiekko Herkkujuustolan Metsuri-juustoa, 2 rkl kuusenkerkkäsiirappia tai vaahterasiirappia, vaaleaa leipää
Lisäksi:
Herkkujuustolan TuhkaHeidi-juustoa, Herkkujuustolan Vilho-juustoa, Herkkujuustolan SavuHilma-juustoa, suolakeksejä, juustotikkuja

 

Aloita valmistamalla juustopallot. Laita chilituorejuusto tai muu maustettu tuorejuusto kulhoon. Raasta joukkoon Aina -juusto ja sekoita. Muotoile pieniksi palloiksi ja kääntele pallot mustapippurissa. Nosta jääkaappiin odottamaan tarjoiluhetkeä.

Valmista juustovartaat. Paloittele hedelmät sopivan kokoisiksi suupaloiksi. Leikkaa Mouhitaler-juusto paloksi. Pujota ainekset varrastikkuihin ja laita tarjoiluvadille.

Leikkaa Väinö Camembert -juusto paloiksi ja laita yhdessä pehmeiden kivettömien taateleiden kanssa tarjoiluvadille.

Leikkaa PunaHeidi paloiksi ja laita ne yhdessä puolitettujen kiivimarjojen kanssa tarjoiluvadille.

Laita Metsuri uunivuokaan ja kuumenna 200 asteessa uunissa kunnes juusto alkaa sulaa. Leikkaa keskelle viilto ja valuta päälle kuusenkerkkä- tai vaahterasiirappia. Tarjoa seuraksi vaaleaa leipää.

Laita tarjolle myös upean näköistä TuhkaHeidi valkohomejuustoa, vahvaa Vilho kypsytettyä juustoa ja ota muotilla kuvioita SavuHilma -savujuustosta.

Voit laittaa tarjolle myös suolakeksejä ja juustotikkuja.

Reseptit on laatinut:

Hellapoliisi

 Yhteystiedot

Aukioloajat:

ma-pe 7-19 (keittiö 10.30-18.30)

La 10-19 (keittiö 11-18.30)

Su 12-18 (keittiö 12-17.30)

Muutokset mahdollisia.

 

Kurvosentie 3, 38420 Sastamala

050 471 6899 Juustotupa
juustotupa@herkkujuustola.fi

050 364 8898 Juustola
info@herkkujuustola.fi

Oiva-raportti

 

 

 

Seuraa somessa