Herkkujuustola - Hilman raclette

SavuHilma-juustokeitto

4 annosta

  • 10 dl vettä
  • 200 g SavuHilmaa raastettuna
  • 1 kana- tai kasvisliemikuutio
  • 1 sipuli
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 2 dl kermaa
  • ripaus sokeria
  • 0,5 dl vaaleaa suurustejauhetta (Maizena)
  • ripaus suolaa tarvittaessa

Lisää kiehuvaan veteen SavuHilma-raaste ja sekoita, kunnes juusto on sulanut. Siivilöi liemi tämän jälkeen, koska SavuHilma ei välttämättä sula kokonaan.

Kuullota sipuli ja valkosipuli pehmeäksi.

Lisää siivilöityyn liemeen kana- tai kasvisliemikuutio, kuullotetut sipulit, kerma ja ripaus sokeria. Kuumenna.

Suurusta keitto ja anna sen kiehua hiljalleen muutama minuutti samalla sekoittaen. Soseuta keitto tasaiseksi sauvasekoittimella.

Mausta tarvittaessa suolalla.

Tarjoa rapeaksi paahdetun leivän kera.

En guete!

 

 

Yhteystiedot

ma ‬7-19 (keittiö on auki 10.30-14)
ti-to 7-19 (keittiö on auki 10.30-18.30)
pe 7-21 (keittiö on auki 10.30-20.30)
la‭ ‬10-21‭ (keittiö on auki 11-20.30)
su‭ ‬10-18 (keittiö on auki 11-17.30)

050 471 6899 Juustotupa
juustotupa@herkkujuustola.fi

050 364 8898 Juustola
info@herkkujuustola.fi

Oiva-raportti

 

 

 

 

Kurvosentie 3
38420 SASTAMALA
Häijään liikenneympyrä
Tampere-Pori -valtatien varrella
Näytä kartalla
Tervetuloa!