Herkkujuustola - Hilman raclette

SavuHilma-juustokeitto

4 annosta

  • 10 dl vettä
  • 200 g SavuHilmaa raastettuna
  • 1 kana- tai kasvisliemikuutio
  • 1 sipuli
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 2 dl kermaa
  • ripaus sokeria
  • 0,5 dl vaaleaa suurustejauhetta (Maizena)
  • ripaus suolaa tarvittaessa

Lisää kiehuvaan veteen SavuHilma-raaste ja sekoita, kunnes juusto on sulanut. Siivilöi liemi tämän jälkeen, koska SavuHilma ei välttämättä sula kokonaan.

Kuullota sipuli ja valkosipuli pehmeäksi.

Lisää siivilöityyn liemeen kana- tai kasvisliemikuutio, kuullotetut sipulit, kerma ja ripaus sokeria. Kuumenna.

Suurusta keitto ja anna sen kiehua hiljalleen muutama minuutti samalla sekoittaen. Soseuta keitto tasaiseksi sauvasekoittimella.

Mausta tarvittaessa suolalla.

Tarjoa rapeaksi paahdetun leivän kera.

En guete!

 Yhteystiedot

Aukioloajat:

ma-pe 7-19 (keittiö 10.30-18.30)

La 10-21 (keittiö 11-20.30)

Su 12-18 (keittiö 12-17.30)

Muutokset mahdollisia.

 

 

Kurvosentie 3, 38420 Sastamala

050 471 6899 Juustotupa
juustotupa@herkkujuustola.fi

050 364 8898 Juustola
info@herkkujuustola.fi

Oiva-raportti

 

 

 

Seuraa somessa