Juustoinen perunasalaatti

Savujuustoiset lyttyperunat

 

Savujuustoiset lyttyperunat ovat ihana lisäke liha-, kala- ja kanaruokien kanssa. Hyödynnä edelliseltä aterialta jääneet perunat. Kotimaisen Herkkujuustolan SavuHilma on upea, sopivan mieto, savuinen juusto, jonka löydät kauppasi juustohyllystä. Jos et löydä, pyydä kauppiastasi tilaamaan. 

 

6 annosta 

  • 6 keskikokoista tai isoa kypsää perunaa 
  • 2-3 rkl rypsi- tai oliiviöljyä 
  • suolaa ripotellen 
  • n. 150g Herkujuustolan SavuHilma juustoa
  • 1 kananmuna

 

Laita kypsät perunat leivinpaperilla uunipellille. Litistä perunat käsin tai lihanuijalla lyttyyn. Valuta pinnalle rypsi- tai oliiviöljyä ja ripottele päälle suolaa. Raasta SavuHilma ja sekoita rikotun kananmunan kanssa keskenään. Levitä juusto-kananmunaseos perunoille ja kuumenna 200 asteessa uunin keskiritilätasolla, kunnes juusto on sulanut kauniin väriseksi. 

Tarjoa paistetun tai grillatun lihan, kalan tai kanan kanssa tai vaikkapa kasvispihvien seurana. 

Reseptit on laatinut:

Hellapoliisi

 Yhteystiedot

Aukioloajat:

ma-pe 7-19 (keittiö 10.30-18.30)

La 10-21 (keittiö 11-20.30)

Su 12-18 (keittiö 12-17.30)

Muutokset mahdollisia.

 

 

Kurvosentie 3, 38420 Sastamala

050 471 6899 Juustotupa
juustotupa@herkkujuustola.fi

050 364 8898 Juustola
info@herkkujuustola.fi

Oiva-raportti

 

 

 

Seuraa somessa