Savujuustosalaatti reseptit Herkkujuustola

Savujuustosalaatti

SavuHilma on ihastuttava mieto savujuusto ja se soveltuu salaattien lisäksi sellaisenaan nautittavaksi, juustotarjottimiin, kuorrutteisiin kuin erilaisiin juustokastikkeisiinkin.

Valmista herkullinen salaatti ja nauti sellaisenaan tai muun ruoan lisänä.

 

Savujuustosalaatti
  • 70 g salaattisekoitusta (esim. rucolaa, babypinaattia, babybataviasalaattia)
  • 100 g valkolupiinia ja auringonkukanversoja
  • 2 viikunaa
  • 200 g Herkkujuustola SavuHilma mietoa savustettua juustoa
  • 100 g tummia viinirypäleitä
  • 100 g karpaloita
  • 1 sharon-hedelmä
  • ½-1 dl salaattisiemensekoitusta
  • Kastike:
  • 2 dl rucolaa tai valitsemaasi yrttiä
  • 1 rkl sinappia
  • mustapippuria myllystä
  • 1 dl rypsiöljyä
  • 1 pieni valkosipulinkynsi

Laita salaattisekoitus tarjoiluvadille. Sekoita joukkoon valkolupiinit ja auringonkukanversot. Leikkaa viikunat lohkoiksi ja paloittele SavuHilma pieniksi kuutioiksi. Laita viinirypäleet kokonaisina tai puolitettuina joukkoon yhdessä karpaloiden kanssa. Kuori sharon-hedelmä ja leikkaa kuutioiksi. Ripottele joukkoon salaattisiemensekoitusta.

Laita rucola, sinappi, mustapippuria ja rypsiöljy, sekä kuorittu valkosipulinkynsi leikkuriin ja pyöräytä tasaiseksi kastikkeeksi. Mausta tarvittaessa ripauksella suolaa.

Tarjoa kastike salaatin kanssa tai valuta salaatin joukkoon. Tarjoa seuraksi tuoretta leipää.

 

Reseptit on laatinut:

Hellapoliisi

 Yhteystiedot

Aukioloajat:

ma-pe 7-19 (keittiö 10.30-18.30)

La 10-21 (keittiö 11-20.30)

Su 12-18 (keittiö 12-17.30)

Muutokset mahdollisia.

 

 

Kurvosentie 3, 38420 Sastamala

050 471 6899 Juustotupa
juustotupa@herkkujuustola.fi

050 364 8898 Juustola
info@herkkujuustola.fi

Oiva-raportti

 

 

 

Seuraa somessa