Gschwellti

Tacot

Tacot ovat ihanaa viikonloppu- ja illanistujaisruokaa. Ne valmistuvat helposti ja nopeasti vähistä raaka-aineista ja voit käyttää niihin jauhelihaa, kanaa, kalaa tai kasviproteiineja, ihan kuinka haluat. Kotimaisen Herkkujuustolan SavuHilma on ihana juusto, joka antaa tacoille uuden upean maun. Kokeile! SavuHilma juustoa löydät hyvin varusteltujen markettien juustohyllyiltä ja Herkkujuustolan myymälästä Sastamalan Häijäästä.

4 annosta

2 rkl rypsiöljyä
400 g jauhelihaa
3 valkosipulinkynttä
½-1 punainen mieto chili
½-1 punainen paprika
1 sipuli
2-3 tomaattia
1-2 rkl tacomaustetta tai maun mukaan

Lisäksi:
1 pkt rapeita tacokuoria
1 pkt Herkkujuustola SavuHilma -juustoa

 

Kuumenna rypsiöljy pannulla ja lisää pannulle jauheliha. Paista kauttaaltaan.
Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet ja lisää jauhelihan joukkoon.
Hienonna punainen mieto chili.
Leikkaa paprika suikaleiksi tai pieniksi kuutioiksi.
Kuori sipuli ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi.
Paloittele tomaatit lohkoiksi.
Lisää chili, paprika, sipuli ja tomaatit pannulle ja sekoita hetki.
Mausta tacomausteella ja tarkista maku.
Tarjoa täyte rapeiden tacokuorten kanssa ja raasta pinnalle reilusti Savuhilma -juustoa.

Reseptit on laatinut:

Hellapoliisi

 Yhteystiedot

Aukioloajat:

ma-pe 7-19 (keittiö 10.30-18.30)

La 10-19 (keittiö 11-18.30)

Su 12-18 (keittiö 12-17.30)

Muutokset mahdollisia.

 

Kurvosentie 3, 38420 Sastamala

050 471 6899 Juustotupa
juustotupa@herkkujuustola.fi

050 364 8898 Juustola
info@herkkujuustola.fi

Oiva-raportti

 

 

 

Seuraa somessa