Gschwellti

Vilhon herkkulautanen

Arjen kiireissä pienet herkkuhetket tuovat iloa. Iltaisin kotisohvalle kellahtaminen iltapalan kanssa on monille päivän odotetuimpia hetkiä, mutta aina ei voimavarat riitä isoihin ponnistuksiin syömisten suhteen. Vaan eipä hätää. Jo muutama hyvä raaka-aine yhdistettynä keskenään riittää. Kotimaisen Herkkujuustolan artesaanituotteet löydät hyvin varusteltujen markettien juusto-osastoilta. Voimakkaan makuinen Vilho onkin jo monille tuttu juusto. Nyt tarjolla on myös tuplasti pidempään kypsytetty JuhlaVilho, jonka maku on entistä syvempi ja sen suolakiteet tekevät juustosta entistä herkullisemman.

Viipaloi JuhlaVilho ja tarjoa rapeakuorisen leivän ja halutessasi hedelmäpalojen kanssa. Hapokas omena ja lempeä kiivimarja ovat mukavia makupareja. Sipaise leivän päälle ensin hieman voita tai ihastuttavaa viikunahilloa.

Ja sitten vain herkkuvadin kanssa lempipaikalle sohvan nurkkaan tai nojatuoliin.

Vilhon herkkulautanen

2-3 annosta

2-6 viipaletta rapeakuorista leipää

1 pkt (150 g) Herkkujuustola JuhlaVilho voimakkaan makuista kittijuustoa, kypsytetty 10 kk

1 rasia kiivimarjoja

2 omenaa lohkoina

 

Lisäksi:

voita tai ½-1 dl viikunahilloa

Leikkaa leipäviipaleet tarjoilulautaselle.

Paloittele huoneenlämpöinen JuhlaVilho viipaleiksi viereen.

Puolita lautasele kiivimarjat ja leikkaa omenat lohkoiksi.

Tarjoa seuraksi voita tai viikunahilloa.

Nauti!

Reseptit on laatinut:

Hellapoliisi

 Yhteystiedot

Aukioloajat:

ma-pe 7-19 (keittiö 10.30-18.30)

La 10-19 (keittiö 11-18.30)

Su 12-18 (keittiö 12-17.30)

Muutokset mahdollisia.

 

Kurvosentie 3, 38420 Sastamala

050 471 6899 Juustotupa
juustotupa@herkkujuustola.fi

050 364 8898 Juustola
info@herkkujuustola.fi

Oiva-raportti

 

 

 

Seuraa somessa