Juustotupa, ravintola/kahvila
Kurvosentie 3, 38420 Sastamala
📞 +358 50 471 6899
✉️ juustotupa@herkkujuustola.fi
Herkkujuustola Oy
Kurvosentie 3, 38420 Sastamala
📞 +358 500 632 532 Peter Dörig
📞 +358 44 542 8033 Jenni Dörig
📞 +358 50 364 8898 Juustola/Tuotanto
✉️ info@herkkujuustola.fi
Ma–Pe 7–19 (keittiö 10.30–18.30)
La 10–19 (keittiö 11.00–18.30)
Su 12–18 (keittiö 12.00–17.30
Ilmoittakaa tulostanne Juustotuvan numeroon
📞 +358 50 471 6899
Herkkujuustola valmistaa, myy ja markkinoi laadukkaita ja turvallisia kitti- ja homejuustoja, sekä mozzarellaa, voita ja jogurttia. Tuotantomme toimii Sastamalan Häijäässä valtatie 11 varrella 2018 valmistuneessa näyttöjuustolassa. Varmistamme asiakastyytyväisyyden ja elintarviketurvallisuuden valvomalla koko valmistusprosessia maidosta maukkaaksi herkuttelujuustoksi.
Noudatamme lainsäädäntöä, viranomaisvaatimuksia ja ISO22000 standardin vaatimuksia. Viestimme toiminnastamme avoimesti, sekä sisäisesti, että ulkoisesti. Olemme sitoutuneet kehittämään ja parantamaan toimintamme elintarviketurvallisuutta ja laatua. Koulutamme henkilöstöämme säännöllisesti.
Juustotupa, ravintola/kahvila
Kurvosentie 3, 38420 Sastamala
📞 +358 50 471 6899
✉️ juustotupa@herkkujuustola.fi
Herkkujuustola Oy
Kurvosentie 3, 38420 Sastamala
📞 +358 500 632 532 Peter Dörig
📞 +358 44 542 8033 Jenni Dörig
📞 +358 50 364 8898 Juustola/Tuotanto
✉️ info@herkkujuustola.fi
Ma–Pe 7–19 (keittiö 10.30–18.30)
La 10–19 (keittiö 11.00–18.30)
Su 12–18 (keittiö 12.00–17.30
Ilmoittakaa tulostanne Juustotuvan numeroon
📞 +358 50 471 6899
Herkkujuustola valmistaa, myy ja markkinoi laadukkaita ja turvallisia kitti- ja homejuustoja, sekä mozzarellaa, voita ja jogurttia. Tuotantomme toimii Sastamalan Häijäässä valtatie 11 varrella 2018 valmistuneessa näyttöjuustolassa. Varmistamme asiakastyytyväisyyden ja elintarviketurvallisuuden valvomalla koko valmistusprosessia maidosta maukkaaksi herkuttelujuustoksi.
Noudatamme lainsäädäntöä, viranomaisvaatimuksia ja ISO22000 standardin vaatimuksia. Viestimme toiminnastamme avoimesti, sekä sisäisesti, että ulkoisesti. Olemme sitoutuneet kehittämään ja parantamaan toimintamme elintarviketurvallisuutta ja laatua. Koulutamme henkilöstöämme säännöllisesti.