Herkkujuustola

Contact

Contact us

Get in Touch

Juustotupa, ravintola/kahvila
Kurvosentie 3, 38420 Sastamala
📞 +358 50 471 6899
✉️ juustotupa@herkkujuustola.fi


Herkkujuustola Oy
Kurvosentie 3, 38420 Sastamala
📞 +358 500 632 532 Peter Dörig
📞 +358 44 542 8033 Jenni Dörig
📞 +358 50 364 8898 Juustola/Tuotanto
✉️ info@herkkujuustola.fi

Opening hours

Ma–Pe 7–19 (keittiö 10.30–18.30)
La 10–19 (keittiö 11.00–18.30)
Su 12–18 (keittiö 12.00–17.30

Bus Tourists

Please inform us of your arrival by calling Juustotupa at

📞 +358 50 471 6899


Herkkujuustola’s Food Safety Policy

Herkkujuustola produces, sells, and markets high-quality and safe washed-rind and mold-ripened cheeses, as well as mozzarella, butter, and yogurt. Our production takes place in a showcase dairy built in 2018, located in Häijää, Sastamala, along highway 11. We ensure customer satisfaction and food safety by monitoring the entire production process – from milk to delicious gourmet cheese..

We comply with legislation, regulatory requirements, and the ISO 22000 standard. We communicate openly about our operations, both internally and externally. We are committed to continuously improving food safety and quality in our processes. Our staff receives regular training to support these goals.

How to Find Us

Ota meihin yhteyttä

Yhteystiedot

Juustotupa, ravintola/kahvila
Kurvosentie 3, 38420 Sastamala
📞 +358 50 471 6899
✉️ juustotupa@herkkujuustola.fi


Herkkujuustola Oy
Kurvosentie 3, 38420 Sastamala
📞 +358 500 632 532 Peter Dörig
📞 +358 44 542 8033 Jenni Dörig
📞 +358 50 364 8898 Juustola/Tuotanto
✉️ info@herkkujuustola.fi

Aukioloajat

Ma–Pe 7–19 (keittiö 10.30–18.30)
La 10–19 (keittiö 11.00–18.30)
Su 12–18 (keittiö 12.00–17.30

Linja-automatkailijat

Ilmoittakaa tulostanne Juustotuvan numeroon

📞 +358 50 471 6899


Herkkujuustolan elintarviketurvallisuuspolitiikka

Herkkujuustola valmistaa, myy ja markkinoi laadukkaita ja turvallisia kitti- ja homejuustoja, sekä mozzarellaa, voita ja jogurttia. Tuotantomme toimii Sastamalan Häijäässä valtatie 11 varrella 2018 valmistuneessa näyttöjuustolassa. Varmistamme asiakastyytyväisyyden ja elintarviketurvallisuuden valvomalla koko valmistusprosessia maidosta maukkaaksi herkuttelujuustoksi.

Noudatamme lainsäädäntöä, viranomaisvaatimuksia ja ISO22000 standardin vaatimuksia. Viestimme toiminnastamme avoimesti, sekä sisäisesti, että ulkoisesti. Olemme sitoutuneet kehittämään ja parantamaan toimintamme elintarviketurvallisuutta ja laatua. Koulutamme henkilöstöämme säännöllisesti.